Laeken.Brussels

ENTER kunstenfestival 26-29 april LAKEN

april 18, 2018 - Patricia

Volgende week donderdag al landt ENTER, het multidisciplinair en nomadisch kunstenfestival, in vier erg verschillende Brusselse wijken, waaronder Laken. Buurtbewoners, kunstenaars én verenigingen gingen samen in de cockpit zitten en speelden de hoofdrol in de creatie en programmatie van het festival, wat je best uniek mag noemen!
In Laken boksten ze een programma in elkaar waar vrouwen, nieuwkomers, tieners uit de buurt… en zeker jij hun/je gading in vindt: zelf met afgieten aan de slag op Rideau @ Au Bord de l’Eau, voor een gratis cerebrale make-over gaan in het UNI Beautysalon rond Marie-Christine, slammen in het metrostation Bockstael,  lachen in Maison de la Cation, even aan de rush ontsnappen in L’Échapée, filmkijken op het Poesjkinplein en je kijk op het theater laten bijstellen met Stigmate en Les Liaisons Joyeuses.

Stippel nu al jouw route uit, aan de hand van dit handige kaartje (ook verkrijgbaar in Nekkersdal).

Zin om ook iets mee te pikken uit de andere ENTERzones? Of jouw festivalbeleving te combineren met bv. het springfestival in Schaarbeek? Een handige tool is de timetable.
En vergeet natuurlijk niet je tickets te reserveren.

Waar je ook voor gaat, we beloven je een bijzondere ervaring!

Alle info over Enter La(e)ken, één adres:

Festival Centre Nekkersdal

Emile Bockstaellaan 107, Laken

info@nekkersdal.be – 02 241 80 60

Open tijdens het festival:

Donderdag, vrijdag, zaterdag van 10u tot 20u

Zondag van 10u tot 17u

ENTER Festival BXL vindt parallel plaats in vier zones in het Brussels gewest: in Laken, in Haren, in Sint-Pieters-Woluwe en in de Begijnhofwijk in het stadscentrum. ENTER Brussel is een initiatief van Demos vzw en de entiteit gemeenschapscentra van de VGC met de steun van stad Brussel (Brussel Stad- Haren- Laken) en de gemeente Sint- Pieters-Woluwe.