Laeken.Brussels

Journée propropreté

Word Netheidsambassadeur! : 10de editie van de Dag van de Netheid : 21/04/2018!

maart 7, 2018 - Laeken Brussels

 

Zaterdag 21 april e.k. vindt op het grondgebied van de Stad Brussel de grote Dag van de Netheid plaats.

Op het programma : een tiental tenten verspreid over de Stad waar u het personeel van de Dienst Openbare Netheid kan ontmoeten, deelnemen aan spelletjes, kleine geschenkjes ontvangen en genieten van verschillende spektakels (fanfares, straatartiesten, dans, enz.).

Maar de Dag van de Netheid is ook een gelegenheid om de vele initiatieven van verenigingen en bewoners die actief zijn om Brussel mooier alsook aangenamer te maken voor éénieder in de kijker te zetten. De schoonmaak van een buurt onder buren, de installatie van plantenbakken, de organisatie van recyclage workshops … zijn slecht enkele van mogelijke acties die dag.

Dag van de Netheid

Mocht u eveneens wensen deel te nemen en uw steentje bij te dragen door netheidsambassadeur te worden en zo het evenement helpen ondersteunen door reclame te maken voor het evenement, door uw straat schoon te maken of door een activiteit te organiseren, aarzel dan niet om contact op te nemen met de Dienst Openbare Netheid via het mailadres ambassadeur.proprete@brucity.be of via het gratis groene nummer 0800/901.07!

http://agenda.laeken.brussels/events/1383341355104421